Élmény ajándék férfiaknak

A Wikiszótár szerint az élmény szó jelentése a következő:

“Lelki folyamat, amellyel a személy bizonyos jelentősebb eseményeket, történéseket a saját maradandó lelki tartalmává alakít.”

A lényeg abban rejlik, hogy maradandó! Míg a tárgyi ajándékok elértéktelenednek, tönkremennek, elhasználódnak, elfogynak, addig az élmény sokkal többet képvisel, mert örök! Amikor visszaemlékszünk az életünk fontos eseményeire, akkor nem az fog eszünkbe jutni, hogy kaptunk egy szép nyakkendőt, egy órát, egy televíziót vagy akár egy autót…hanem az, amikor valamilyen élmény ért bennünket.

Egy kellemes kirándulás, canoppy, bob vagy izgalmas csapatjáték, extrém gyorsulás, repülés, tandemugrás… rengeteg lehetőség közül választhatunk, amik aztán biztosan elsöprő emlékek maradnak bárki számára egy egész életen át!

Vásárolható élmény ajándék férfiaknak

A legkeresettebb férfi élményajándékok a következők

 • Forma Autó Vezetés Renault Versenyautóval az Euroringen
  Elméleti képzéssel (üléspozíció, kormányfogás, fékezés, kanyarodás, kanyarívek, csúszáshatár, tapadási tényezők, alul, és túlkormányozottság, illetve az alapvető vezetéselmélet felfrissítése) – melyet profi instruktorok tartanak – felkészítenek erre a felejthetetlen élményre, hogy a maximumot tudd kihozni magadból.
 • Szabadesés Szimulátor
  A szélcsatorna remek sportolási és szórakozási lehetőséget nyújt a kezdő lebegni vágyóknak is és a profi ejtőernyősök számára is hatalmas élmény. Maximális biztonsági körülmények között tapasztalhatod meg a szabadesés érzését .
 • Fél napos Vadvízi Evezés a Salzán
  Az alig 3-4 órányi autóútra fekvő, ausztriai Salza folyó mindenki számára önfeledt kikapcsolódást kínál. Medrében kevés a nagyobb szikla, ezért ideális terep azoknak is, akik eddig még a síkvízi kenuzással sem próbálkoztak. Ugyanakkor könnyen teljesíthető zúgói révén a tapasztaltabbak is kompromisszumok nélkül hódolhatnak a raftingolás örömeinek.

Saját szervezésű élmény ajándék férfiaknak

 • A Dera-patak szurdoka
  Vadregényes szurdokvölgyet hozott létre a Dera-patak a főváros közelében, mely a Pilis hegység egyik leghosszabb patakja. A Dera-patak Pilisszentkereszten kezdi meg kacskaringós életét, majd Csobánka felé kanyarogva Szentendrén éri el a nagy Dunát. Sok-sok fahíd, ahonnan megszemlélhetjük a sziklák között zubogó patakot és kis vízeséseket.